Michal Rumelczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam, Mam pytanie ,co do mojego niedawno zakupionego Lg g2 w wersji 32 GB Telefon zamówiłem na tej stronie aliexpress.com z Hongkongu. Czy telefon w takiej wersji zostanie normalnie zaktualizowany do androida 5.0 lollipop? Czy będę musiał samemu wgrać rooma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wszystkie stocki teoretycznie są stabilne https://safelinkair.com/code?link=aHR0cDovL2NzbWdkbC5sZ21vYmlsZS5jb20vZG4vZG93bmxvYWRlci5kZXY/ZmlsZUtleT1GVzc1NzY5NTQzMjEwOTg3NjU0MzIxMy9EODAyMjBEXzAwLmtkeg==&c=srelinkcom&user=rahmatralfa prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wgraj polski lolipop poprzez kdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal Rumelczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wgraj polski lolipop poprzez kdz Ale lepiej poczekać na oficjalną i stabilną wersję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 nwm jak wolisz, ja bym na dzień dzisiejszy proponował wgranie przynajmniej polski niebrandowany KK na Twoj G2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal Rumelczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 nwm jak wolisz, ja bym na dzień dzisiejszy proponował wgranie przynajmniej polski niebrandowany KK na Twoj G2 A gdzie znajdę dobrą stabilną wersie kk na mojego G2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kolego nasz moderator poleca Tobie oficjalny soft na Polską dystrybucje. To tylko oprogramowanie zawsze mogą wystąpić problemy. Ja również zalecam aktualizacje softu do Polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal Rumelczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wszystkie stocki teoretycznie są stabilne https://safelinkair.com/code?link=aHR0cDovL2NzbWdkbC5sZ21vYmlsZS5jb20vZG4vZG93bmxvYWRlci5kZXY/ZmlsZUtleT1GVzc1NzY5NTQzMjEwOTg3NjU0MzIxMy9EODAyMjBEXzAwLmtkeg==&c=srelinkcom&user=rahmatralfa prosze Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michal Rumelczyk
Witam, Mam pytanie ,co do mojego niedawno zakupionego Lg g2 w wersji 32 GB
Telefon zamówiłem na tej stronie aliexpress.com z Hongkongu.
Czy telefon w takiej wersji zostanie normalnie zaktualizowany do androida 5.0 lollipop?
Czy będę musiał samemu wgrać rooma ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi