miguelos Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Hej szukam kogoś z doświadczeniem aby zmodyfikować systemową apk - mms.apkotóż standardowo aplikacja wiadomości ma ustawione 600kB na zdjęcie, co nie przechodzi u operatora Play (limit 300kB)znalazłem już xml, który ma to wpisane, ale nie potrafię zmienić apk (probowałem dwóch programów)- czy posiada z was ktoś gotowe rozwiązanie?- czy dacie radę zmodyfikować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cześć w sklepie jest taka aplikacja do smsów nazywa się textra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=pltam jest opcja ustawienia rozmiaru mms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miguelos
Hej
szukam kogoś z doświadczeniem aby zmodyfikować systemową apk - mms.apk
otóż standardowo aplikacja wiadomości ma ustawione 600kB na zdjęcie, co nie przechodzi u operatora Play (limit 300kB)
znalazłem już xml, który ma to wpisane, ale nie potrafię zmienić apk (probowałem dwóch programów)
- czy posiada z was ktoś gotowe rozwiązanie?
- czy dacie radę zmodyfikować ?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi