dzimi21 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam. Podczas instalacji przez CWM pokazuje błąd status 7.Znalazłem poradnik i tak jak było napisane usunąłem pierwsze linijki w pliku updater-script.Po tej operacji wyświetla błąd status 6. Mam androida 4.1.2, root jest, cwm 6.0.2.8. Na telefonie zainstalowany jest kernel cocore 9.8. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzimi21 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Najnowsze cwm jakie znalazłem to 6.0.2.8 i 6.0.4.8 ale nie działa, jest czarny ekran. W komentarzach ludzie pisali to samo. Ale już sobie poradziłem.Wypakowałem z paczki cm 11 plik z kernelem boot.img. Po flashu oczywiście system nie wstał ale recovery działa w wersji 6.0.5.1. Przy próbie wgrania cm 11 znów status 7 ale udało mi się wgrać cm 10.2. Po tym cm 11 zainstalował się bez problemu. PeliKan dzięki za pomoc i zainteresowanie problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 zaaktualizuj cwm'a jeśli to niezadziała to wgraj twrp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzimi21 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nowszej wersji cwm nie znalazłem. Zainstalowałem twrp 2.6.3.0 i też błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To poszukaj innego romu, ew wgraj stocka via odin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzimi21 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Już próbowałem cm 10, 10.2, 11. Przy każdym to samo. Wgrywałem od nowa stocka i nic. Jest jakaś inna metoda wgrania roma niż cwm? GB jest już stary a na JB stockowym nie da się komfortowo pracować, telefon strasznie muli. Ew mógłbyś polecić jakiegoś roma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wgrywasz romy od novafusion? Jak tak to wgraj od niego recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzimi21 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z tego co widze to jest recovery ale dla s iii mini. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam wersje i9070p z nfc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ma wersje, wyszukaj w google Model tel kitkat compatible recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Prosze Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem  Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dzimi21
Witam.
Podczas instalacji przez CWM pokazuje błąd status 7.
Znalazłem poradnik i tak jak było napisane usunąłem pierwsze linijki w pliku updater-script.
Po tej operacji wyświetla błąd status 6.
Mam androida 4.1.2, root jest, cwm 6.0.2.8. Na telefonie zainstalowany jest kernel cocore 9.8.
Proszę o pomoc.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi