Andrzej Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam mam samsunga galaxy wonder gt-i8150 problem polega na tym ze dolna część dotyku tam gdzie wchodzi się do menu nie działa ale jak obrócę w lewo lub wprawo tzn w poziomie z prawej lub lewej strony to działa ale tez nie cały co to możne być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To może być digitizer,digitizer to, to co większość nazywa szybką przed ekranem,jeśli jednak chcesz się upewnić to zrób reset do ustawień fabrycznych czyli wipe data&factory reset w recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Tak uczyniłem już próbowałem z różnymi cm i nic moze stock ale nie moge znalesc 2.2.1 to tego i8150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 hmmm wyłącz ustawienia programistyczne, jak to nie podziała to wada fizyczna jest i nic więcej nie poradze :/PS: wiem że to pseudo reklama czy cos ale jak ja szukam jakiegos stocka i wszystkie serwery padły badź nie ma to patrze na chomikuj, jak chcesz to mg zachomikować i wrzucić w folder na hasło i udostępnić transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jeżeli to jest 2.2.1 do samsunga wonder i8150 to poproszęAle zeby był najstarszy jak to tylko mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 tu masz link do romów stockowych dla Galaxy W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A miał bys moze najstarszy stock do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Niestety nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Może [samsung Galaxy W I8150] Instrukcja instalacji CyanogenMod 12 krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam mam samsunga galaxy wonder gt-i8150 problem polega na tym ze dolna część dotyku tam gdzie wchodzi się do menu nie działa ale jak obrócę w lewo lub wprawo tzn w poziomie z prawej lub lewej strony to działa ale tez nie cały co to możne być
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi