Zygfryd Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Chciałbym zmienić cm 11.0 na 12.0. Zrobiłem bez wipe instalke cma 12 oraz gappsa, ale launcher 3 nie chce działać. Da się zrobić jakiegoś backupa z aplikacji na której mi zależy i wgrać ją na nowym romie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Po migracji na nowy system który jest w wyższej wersji lepiej nie przywracać backupów. Spróbuj jeszcze przez ustawienia przywrócić ustawienia fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zygfryd
Chciałbym zmienić cm 11.0 na 12.0. Zrobiłem bez wipe instalke cma 12 oraz gappsa, ale launcher 3 nie chce działać. Da się zrobić jakiegoś backupa z aplikacji na której mi zależy i wgrać ją na nowym romie?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi