Pawliniak Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 WitamProszę tutaj zgłaszać błędy oraz propozycje zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Fixowało mi podczas zakladania nowego tematu Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Poczekaj jeszcze nie odpaliłem Napisano dziś, 06:51Ok już odpalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 za duże pliki - czyli zdjęcia uniemożliwiają stworzenie nowego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jak za duże pliki ? Ile ma plik ? Jakie rozszerzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ze strony xda od kernela co wczoraj zamiescilem Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Pięknie to wygląda . Dopiero dziś mogłem zerknąć na komputerze jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ze strony xda od kernela co wczoraj zamiescilemPodaj linka do tematu na xda Dzięki aloisy staram się żeby to forum było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jaki błąd wyskakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Za duzy rozmiar pliku/zdjeciaWysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalktak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gdzie tam masz napisane ze jest za duży rozmiar ? Chodzi o format pliku źle dodajesz Zaraz dodam sam Następnym razem jak będziesz dodawał pobierz zdjęcia na pulpit następnie w temacie jest dodaj pliki - > dodaj wszystkie zdjęcia -> dodaj do wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Bzdura nawet jak pobiore i che dodac to samo Wczesniej nie bylo problemu gdy wstawialem rom zencefileWysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dodałem wszystkie zdjęcia Sprawdź jakie rozszerzenie jest na plikach na pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 kto jak kto ale mnie pytać o takie oczywiste rzeczy jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 No niestety ale tamte są w png źle coś zapisujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 oki czyli png niea jpeg tak ?hmm... jak byś mógł to napraw/zmień/udostępnij możliwość dodawania innych formatów pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jest jpg jpeg png i gif Nie powinno być problemów dodawaj jako załącznik powinno być okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nadal jest ten sam problem załącznik wchodzi ale jest za małyzrobiłem upload na serwer i się udało nie zmienia to faktu ze bardzo ciężko jest coś kolwiek dodać jeśli tylko mi się pojawia taki problem to dajcie znać oczywiście próbowałem z rożnymi formatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie wiem czy to błąd , czy tylko ja tak mam... ale nie da się wysłać wiadomości na SB z zakładki "SHOUTBOX" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kinomam0 spróbuj z innej przeglądarki smiglo24 wysłałem z Twojego konta przez zakładkę wiadomość do ShoutBox'a o treści "test" chyba tylko Ty masz z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Oki poczyszcze ciasteczka i dam znac Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 U mnie się trochę rozjechało, załączam scrennyCzęść z najnowszymi postami, tematami, Top użytkownikami, itp. zjechała na sam dół strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Rafal_0 podaj nazwę przeglądarki wersje oraz rozdzielczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Google Chrome Wersja 24.0.1312.57 mRozdzielczość ekranu LCD 1280x800, Grafika zintegrowana, sterowniki zainstalowaneNa IE 9 działa dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi