mentos982 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam! Istnieje jakikolwiek custom rom do telefonu Overmax Vertis MILE? Szukałem w internecie i nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Niestety nie ma jeszcze żadnego custom roomu,to zapewne przez precesor MediaTek MT6582M :/ na który wo gule (albo prawie) nie ma żadncyh romów,jedyne co możesz to zrootować wywalić zbędne apki i dograć te z cm'a i jakieś paczki z modami wgrac via cwm/twrp typu pure performance dla stock i np exposed framework nic więcej na dzień dzisiejszy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mentos982 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dziękuje za odpowiedź A jeszcze jak mógłbyś troszkę jaśniej ew. jakieś linki? Jestem początkujący w tych sprawach narazie ogarniam tylko jak zunrootować, wgrać rooma i gappsy. Takie podstawowe rzeczu. twrp mam jak coś i tel bez roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mentos982
Witam! Istnieje jakikolwiek custom rom do telefonu Overmax Vertis MILE? Szukałem w internecie i nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat. Z góry dziękuje za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi