VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam.Mam pytanie czy jest moze rom android 5.0 na samsunga galaxy s3 GT I9301I? Szukałem i nie mogłem znaleźć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 LINK : https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934551597xda : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/orig-development/cyanogenmod-11-s3-neo-gt-i9301i-t2917015 Zainstaluj ten może błędy zostały zaprawione Ostatnia aktualizacja 6.04.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A jest jakis stock rom ale przerobiony zeby mial inny wygląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To tylko launcher możesz wgrac i ew apke s4 setting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak zrobic full wype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W recovery robisz wipe data, cache, dalvik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A musze reinstalowac system ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jesli ten wipe nie pomoze to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam ponownie. Wgrałem oryginalny soft (stock Rom chyba ) przez odina i mam nadal problem z aparatem nawet jak zainstalowałem inną aplikacje aparatu z play. Nie wiem co jest grane. Ps: może to być wina ze wgrywalem ten oryginalny soft na niezrotowany telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To może być blad fizyczny ten aparatA do wgrania systemu potrzebujesz custom recovery, niekoniecznie roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A co to jest costum recowery i jak to wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No to może być cwm,twrp, philz advanced recovery itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VAdamV
Witam.
Mam pytanie czy jest moze rom android 5.0 na samsunga galaxy s3 GT I9301I?
Szukałem i nie mogłem znaleźć pozdrawiam
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi