VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam.Mam pytanie czy jest moze rom android 5.0 na samsunga galaxy s3 GT I9301I? Szukałem i nie mogłem znaleźć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4047-samsung-galaxy-s-3-neo-nieoficjalny-cyanogenmod-12Tu masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tam jest na wersję GT i9300 a ja mam GT I9301I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jest na Twoja wersje,Raz patrz SS, Dwa w linku zrodlowym jest też że jest na i9301i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tam nie pisze czy musze mieć root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Musisz mieć cwm, a root potrzebny jest do cwm, chyba że jest jakies tymczasowe, to nie trzeba roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Najepiej wgraj sb CWM oraz SuperSU przez program odin . Jeżeli nie wiesz jak to zrobic to napisze ci za chwilke poradnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ok super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Może być o 20:40 ? teraz nie mam dostępu do komputera napisze później do cb na prywatną wiadomość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie ma sprawy Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Okej czekaj na poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Z niecierpliwością będę czekał A ten android 5.0 to fajny jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bardzo ! mam na moim i9300 działa rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wyglad ma dosc ciekawy, wpisz sb na youtube s3 neo cm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wygląd widziałem ale mi chodzi o to czy jest płynny czy ma jakieś ciekawe nowe funkcje i czym różni się od 4.4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Po 1 art jest domyslnym trybem uruchamiania aplikacjiPo 2 statusbatA czy rom jest plynny to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jeśli chodzi i płynność to jest 100 % lepszy od 4.4.2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ok zainstalowalem tego 5.0 i mam problem bo aplikacja aparat nie dziala i poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Użyj alternatywnej apki do aparatu, poczta-gmail? Wgrales odpowiednie gaapsy?(gaaps.cyanogenmod.pl 5.0 = cm12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. Chyba napewno uszkodziłem sobie telefon :-( gdy wgralem sobie androida 5.0 to byly problemy z aplikacjami więc przywróciłem stary system bo zrobilem backupa jak wgrywałem androida 5.0 gdy ptzywruliłem system i kliknąłem reboot telefon sie zaczął włączać pokazała sie animacja samsunga i zatrzymało sie na napisie samsung czekalem 20 minut i nic.Jest szansa na uratowanie telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wipe cache, dalvikJak to nie pomoze to też data factory reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wgraj rom przez odin . Rom pobierz ze strony sammobile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zainstalowalem ponownie 5.0 i juz nie mam problemu z powiadomieniami ze aplikacja poczta nie dziala ale nadal aparat nie dziala i gdy w pasku powiadomien klikne na latarke to po chwili ona znika z pasja i latarka gasnie a ikona sie pojawia Jest może inny rom na mojego s3 neo ?Nie ma jeszcze np sbeam . nfc . smart eye itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zrób wszystkie wipy, jak to nie pomoże to odin Prócz /system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A skąd masz ten Rom ? kiedy była jego ostatnia aktualizacja ? miałem podobny problem ale rom był z początku 2014 roku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 PeliKan mi dal link na poczadku tematu a mógł byś mi podać link do lepszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VAdamV
Witam.
Mam pytanie czy jest moze rom android 5.0 na samsunga galaxy s3 GT I9301I?
Szukałem i nie mogłem znaleźć pozdrawiam
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi