wado000 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Zrotowałem dzisiaj po raz pierwszy telefon, i wszystko sie udalo i chciałem zainstalowac Cyanogenmod 12 do nexusa 4 ale anie moge znalesc w recovery plikow do tego nie wiem dlaczego, zrobilem wipe i usunął mi sie stary system co teraz zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czy masz wgrane TWRP albo CWM recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wado000 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Robiłem wszystko z instrukcja nexus root tolkit v2.0.5mam twrp v2.8.6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No to teraz wystarczy zainstalować cyana, wybierz Install następnie wybierz ROM i Add More Zips teraz Gapps i flash. Następnie reboot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak jesteś w recovery przejdz do adb sideload i na pc w terminalu wpisz cd x://adb (tam gdzie masz adb) Potem adb sideload i przeciagnij tu tego cm'aPrzykladCd c://adbAdb sideload c://przykladowy folder/rom.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wado000 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 no ale telefon tego jakby nie widzi tych plików i nie mam jak tego zainstalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 wchodzisz w advanced/adb sideload przeciagasz pasek podpinasz pod kompa i wklepujesz te cmd co wyzej dalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wado000 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 adb sideload na telefonie mam tylko wipe Dalvik cashe i Wipe casheale jak przeciągłem to jak to mam wklejić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No klikasz adb sideload, po tym robisz slide palcem jakbys odblokowywal szitfona (iphone) podpinasz pod PC, i wprowadzasz te cmd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wado000 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No klikasz adb sideload, po tym robisz slide palcem jakbys odblokowywal szitfona (iphone) podpinasz pod PC, i wprowadzasz te cmdale jak mam te cdm wprowadzićale jak mam te cdm wprowadzićbo komputer nie widzi fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wejdz w menadzer urzadzen, kliknij na nieznane urzadzenie ppm zaaktualizuj sterowniki (jesli masz neta) a jak nie to wybierz lokalizacje dowolnych sterow pod adbWpisujac na klawiaturze pod pc tak:Logo win+RCmd (enter)Cd lokalizacja adb przyklad jak jest u mnie cd c://adbPotem na wszelki wypadek ''adb devices''Powinno byc cos napisanePotem adb sideload (i tu przeciagasz rom tak jak do winampa muzyke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hmm taki ciężki sposób mu opisujesz, on nawet nie wie jak posługiwać się w TWRP i szuka pewnie nie w tej pamięci telefonu plików zip Pro po opisz dokładnie co robiłeś, a szczególnie, to co robiłeś twrp. sp, jak robisz wipe, to nic dziwnego, iż system się kasuje - po to jest ta funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wado000
Witam
Zrotowałem dzisiaj po raz pierwszy telefon, i wszystko sie udalo i chciałem zainstalowac Cyanogenmod 12 do nexusa 4 ale anie moge znalesc w recovery plikow do tego nie wiem dlaczego, zrobilem wipe i usunął mi sie stary system co teraz zrobic ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi