L0LEK Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam ! W dzisiejszym poradniku pokaże wam jak w kilku krokach zainstalować Cyanogenmod 12 . ( Ostatnia aktualizacja 03.04.2015 rok ) Pamiętaj że każda ingerencja w telefon można powodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki. Wymagania : ~ Recovery : http://forum.cyanoge...-twrp-recovery/ Co będziemy wgrywać : ~ Cyanogenmod 12~ Gappsy Potrzebne pliki :~ Cyanogenmod 12 : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=21406&sort_by=date&sort_dir=DESC~ Gappsy : http://gapps.cyanogenmod.pl Proces instalacji :~ Pliki dodajemy na kartę pamięci ~ Otwieramy CWM ( VOL UP + HOME + POWER )~ Full Wipe~ Klikamy install zip from sd card : instalujemy ROM następnie Gappsy~ Reboot CYANOGENMOD 12 ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dodaj link do oryginalnego wątku -jest już wątek o CM 12 , chce porównać czy z tego samego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja to sam pisałem także nie jestem w stanie podać linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ale linki zaczerpnąłeś z tematu prawda? Nie chodzi mi o to, ze ma być słowo w słowo.. tylko o źródło z którego masz linki. To jak sobie tu napiszesz, w to nie ingeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misteroo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 w linijce z linkami do pobrania cm-a i gapsów linki są identyczne taki mały błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 poprawione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 System failed, no such volume...O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Spróbuj na innym recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju24 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 system ogoonie spox lecz porzera mi baterie a probowalem wszystkiego . jak by nie ta bateria to git testowałem 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi