novy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Posiadam galaxy young 6310n i moje pytanie to czy jest na niego jakis cm,mialem juz na nim jakies modyfikowane romy ale nie pasuja mi,telefon byl rootowany i nie ma problemow z wgrywaniem ,prosze o info czy i jaki cm moge na niego wgrac,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 jest cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 novy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 dzieki za info,prosze jednak o bardziej szczegolowe informacje ,na jaki model samsunga mam pobrac cm 11 bo o tym modelu nie ma slowa co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 InstruckjaPobierz CM11 Android 4.4.2 ROM i Gaaps'y dla Galaxy Young na Twój PC.Podłącz swój tel pod PCTeraz Skopjuj rom Android 4.4.2 ROM zip i Gaaps zip na karte SD. Upewnij sie czy pliki są na karcie pamięci (luzem, nie w folderze).Odepnij telefon i go wyłącz.Teraz wejdź do recovertZrób wszelkie Wipy (Wipe cache, data, davlik itp)wgraj romopcjonalnie gaapsyzresetuj telefon Jeśli pomogłem wiesz co robic Oczywiście robisz to na własną odpowiedzialność, ja ani forum nie ponosimy odpowiedzialnosci za ew uceglenia urządzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 novy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
novy
Posiadam galaxy young 6310n i moje pytanie to czy jest na niego jakis cm,mialem juz na nim jakies modyfikowane romy ale nie pasuja mi,telefon byl rootowany i nie ma problemow z wgrywaniem ,prosze o info czy i jaki cm moge na niego wgrac,pozdro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi