fisok99 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam. To mój pierwszy post na forumwięc proszę o wyrozumiałość . Od bardzodawna korzystam z systemu iOS , aWildfire 'a dostałem z abonamentu .Bardzo chciałbym zainstalować na nimCynanogenmod 10. 1 ale kompletnie niewiem jak się do tego zabrać . Jakiś dobryczłowiek chce pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 musisz zrobić roota i złamać bootloader , lecz z tym drugim jest ryzyko jak będziesz zdecydowany daj znaćuprzedzam ze ma xperie i na htc-ku za bardzo się nie znam , ale myślę damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja próbowałem łamać HTCWS ale nie udało mi się. Nie miał 2.3.5 wersji - a na tej ponoć gładko idzie (po za froyo -2.2- oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 żaden problem u nas na x8 jest motyw , ze jednym na superoneclick pójdzie , a innym na flashtoolu itd.czym to jest spowodowane ? nie wiem , ale zawsze się udało zrobić roota ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fisok99 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A masz pomysł jak odblokowac bootloader bez komputera/ ew. na Mac'u? I mój Wildfire S ma 2.3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 hmm.... ciężko mi powiedzieć przypuszczam ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Bez kompa z win nie znam sposobu. Na linuksie ponoć pójdzie. Google jest przeciwnikiem aple więc narzędzi nie będzie do póki jakiś fanatyk maca na XDA czegoś nie zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fisok99
Witam. To mój pierwszy post na forum
więc proszę o wyrozumiałość . Od bardzo
dawna korzystam z systemu iOS , a
Wildfire 'a dostałem z abonamentu .
Bardzo chciałbym zainstalować na nim
Cynanogenmod 10. 1 ale kompletnie nie
wiem jak się do tego zabrać . Jakiś dobry
człowiek chce pomoc ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi