Werka_A Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siemanko, jestem nowa w tych tematach. Mam LG L70 i chciałam wgrać nowy rom, ale na necie nie mogę znaleźć nic do mojego telefonu. Nie wiem czy mogę wgrać cyanogenmod 11 na mój tel z androidem 4.4.2 Kitkat. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Niestety telefon jest nowy i w chwili obecnej brak wsparcia przez developerów. Musisz czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiPolak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jest cyanogemmod 11, wejdź na polskie forum Android i znajdziesz w dziale lg l70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werka_A Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki zaraz zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiPolak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) *link**Masz tu Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Pawliniak Regulamin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Werka_A
Siemanko, jestem nowa w tych tematach. Mam LG L70 i chciałam wgrać nowy rom, ale na necie nie mogę znaleźć nic do mojego telefonu. Nie wiem czy mogę wgrać cyanogenmod 11 na mój tel z androidem 4.4.2 Kitkat. Pomoże ktoś?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi