jestem_nowy_nic_nie_wiem Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 POMOCY!!!Posiadam Samsung Galaxy Ace II i chce zainstalować cyanogenmod. Postępuje wedle instrukcji na waszym forum, ale mam problem z recovery.Gdy klikam (VOL. UP + HOME + POWER) mam inny panelpisze mi coś takiego: Android system recowery <3e>Enter: OK Key Select: VOL up / VOL down(i cztery opcje)reboot system nowapply update from sdcardwipe data/factory resetwipe cache partition nie mam opcji: install update form external storageCo zrobić? Gdy wchodzę w apply update from sdcard i daję do zainstalowania root.zip wywala błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wgraj inne recovery najlepiej CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Zainstalowałeś te recovery http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1151-galaxy-ace-2-cwm-recovery-6-gt-i8160/?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Download: cm-10-20130729-UNOFFICIAL-codina.zip Download gapps from here: gapps.cyanogenmod.pl (optional) Install it from CWM Install gapps (optional) Wipe dalvik cache Wipe data (optional) Reboot Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Pawliniak Zamiast cytować podawaj link do tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jestem_nowy_nic_nie_wiem
POMOCY!!!
Posiadam Samsung Galaxy Ace II i chce zainstalować cyanogenmod. Postępuje wedle instrukcji na waszym forum, ale mam problem z recovery.
Gdy klikam (VOL. UP + HOME + POWER) mam inny panel
pisze mi coś takiego:
Android system recowery <3e>
Enter: OK Key Select: VOL up / VOL down
(i cztery opcje)
reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
nie mam opcji: install update form external storage
Co zrobić? Gdy wchodzę w apply update from sdcard i daję do zainstalowania root.zip wywala błąd
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi