Grzegorz Szymczyk Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Panowie, Dziś wykonałem parę telefonów do różnych sieci i rozmówcy mówili, że słyszą siebie jako echo - pogłos. Ja słyszałem ich dobrze. Może to być kwestia sieci, czy telefonu? Jestem w Play. Jak użyłem słuchawek podczas rozmowy to wszystko było już dobrze.Kombinowałem z 2G, 3G różnych sieci ustawionych na sztywno, ale nic to nie dało. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 masz za głośno ustawione rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Szymczyk Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Po wyciszeniu o 2 stopnie pogłos znika, ale z drugiej strony ja wtedy słyszę rozmówcę średnio.Poziom głośności jest trochę za mały jak dla mnie - minimalnie ale jest.Coś czytałem, że w chyba menu serwisowym można pogłośnić telefon w kwestii głośnika rozmów. A może macie inne rady? Jeśli możecie to pomóżcie Panowie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 U mojej to nie występuje (ten problem z głosikiem) W menu serwisowym nie podkręcisz rozmowy, ono służy do sprawdzania funkcji w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Szymczyk Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To może inaczej. Czy jak dajecie na maksymalną głośność przy rozmowie, to czy taki pogłos występuję u rozmówcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 U mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Szymczyk Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Podobno jest awaria w Plusie i wychodzą takie rzeczy jak pogłos właśnie.Ktoś mógłby to potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U mnie również też nie ma problemów. Spróbuj z inną siecią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja czasem nie mam zasięgu z plus-a. Solorz przejął, plus się psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzegorz Szymczyk
Panowie,
Dziś wykonałem parę telefonów do różnych sieci i rozmówcy mówili, że słyszą siebie jako echo - pogłos.
Ja słyszałem ich dobrze. Może to być kwestia sieci, czy telefonu?
Jestem w Play. Jak użyłem słuchawek podczas rozmowy to wszystko było już dobrze.
Kombinowałem z 2G, 3G różnych sieci ustawionych na sztywno, ale nic to nie dało.
Dzięki za odpowiedź.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi