zielin01 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Co sądzicie o zamiennikach oryginalnej bateria do galaxy s3 mieszczących się w oryginalnej obudowie ale mających większa pojemność ? dosyć dużo tego na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Pewnie dłuższa wytrzymałość baterii tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Co sądzicie o zamiennikach oryginalnej bateria do galaxy s3 mieszczących się w oryginalnej obudowie ale mających większa pojemność ? dosyć dużo tego na allegro.podaj aukcje to ci powiem ile warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wszystko zależy od jakości wykonania i na jakiej technologi są budowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 http://allegro.pl/2450-mah-mega-bateria-samsung-galaxy-s3-iii-i9300-i4926678801.htmlchodzi mi dokładnie o tą, ktoś to testował i jest w stanie wypowiedzieć się na temat jej działania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 jak dla mnie bubel :vpowerbanki rulez ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 z kupowaniem innej baterii od innego producenta niż samsung musisz być na 100% pewny prawdomówności danego producenta, radził bym dać tu temat o opiniach odnośnie baterii producenta którego chcesz wybrać, bo z tego co słyszałem to większość tylko nalepia że bateria ma przypuśćmy 3k pojemności a w rzeczywistości ma 2,2k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi