Przesada Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam, po zainstalowaniu nieraz wyskakuje mi błąd aparatu. Na innych aplikacjach (Snapchat) również. Posiadam nieoficjalnego CM12 (w sumie słowem nieoficjalny odpowiedziałam sobie na pytanie). Chodzi mi o to czy można jakoś naprawić ten błąd. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tak to może być wina romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Link do tematu z naszego forum z którego korzystałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przesada Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nie korzystałam z żadnego z tematów z waszego forum, z tego - KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tego spróbuj [samsung Galaxy S3 I9300] CyanogenMod 12 - nieoficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub karczmarzyk Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Spróbuj tego. Do cm 11 włącznie działa. uploadfromtaptalk1430825031657.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przesada
Witam, po zainstalowaniu nieraz wyskakuje mi błąd aparatu. Na innych aplikacjach (Snapchat) również. Posiadam nieoficjalnego CM12 (w sumie słowem nieoficjalny odpowiedziałam sobie na pytanie).
Chodzi mi o to czy można jakoś naprawić ten błąd. )
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi