augustyn2 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam,Kilka dni temu przedłużyłem umowę z siecią Play i wziąłem sobie Samsunga Galaxy S Advance. Wgrałem przez Odina softa 4.1.2 Jelly Bean i zastanawia mnie fakt, dlaczego status bar nie jest na niebiesko. Poczytałem trochę w internecie i chyba chodzi o CM10, jeśli tak to bardzo bym prosił powiedzieć jak to zrobić i jakie są z tego plusy, jeśli są. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witaj Tu jest opis co to jest cyanogenmod http://cyanogenmod.pl/index.php/czym-jest-cyanogenmodJest już możliwe wgranie go na Twój model jednak większość funkcji jeszcze nie działa. Jeżeli jesteś zainteresowany to umieszczę temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustyn2 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Co masz na myśli mówiąc, że większość funkcji nie działa? Czy tel będzie w języku angielskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Przeczytaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustyn2 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A to narazie podziękuję za tego roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na s advance wyszedł już stock 4.1.2 więc albo już jest albo będzie za chwilę cm...wytapane ze zrootowanego P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi