Karol Augustyn Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam,chcę podmienić kartę SD na pamięć wewnętrzną w Galaxy Ace,mam CM 11,mniej więcej wiem jak to się robi,ale powiedzcie w którym pliku to się zmienia,i co się dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ok,zainstalowałem darmową wersje z Sklepu Play,zaraz sprawdzam czy da radę zainstalować cokolwiek na karte SD I nic,to samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zaznaczyłeś opcje automatycznego przenoszenia na karte SD?? daj ss jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tu gdzie masz lokalizacje, ustaw na zewnętrzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ustawiłem na zewnętrzną,i nadal nic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dziwne, u mnie normalnie przenosi, resetowałeś telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Noo,i nadal nic ;/Popróbuje z innymi formatami partycji,dam znać jak poszłohttp://forum.pcformat.pl/Domyslna-instalacja-aplikacji-na-zewnetrznej-karcie-SD-tZnalazłem taki oto poradnik,co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Radziłbym innym programem spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol Augustyn
Witam,chcę podmienić kartę SD na pamięć wewnętrzną w Galaxy Ace,mam CM 11,mniej więcej wiem jak to się robi,ale powiedzcie w którym pliku to się zmienia,i co się dopisuje
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi