Karol Augustyn Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam,chcę podmienić kartę SD na pamięć wewnętrzną w Galaxy Ace,mam CM 11,mniej więcej wiem jak to się robi,ale powiedzcie w którym pliku to się zmienia,i co się dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jak zwiększyć pamięć wewnętrzną ? (sdcard --> extsd) [Poradnik] Jak przenosić zainstalowane aplikacje na kartę SD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ale jest problem bo w moim CM nie ma pliku vold.fstab :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Postaraj się niezbędne dane wyciągnąć z tego tematu [samsung Galaxy Ace S5830i] Instalacja krok po kroku CyanogenMod 7.2 wraz z partycją SWAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ale co dokładnie? Ten plik vold.fstab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przez root explorer musisz to robić. Nigdy tego nie potrzebowałem. Plik pewnie jest ukryty i tylko dzięki rootowi możesz pokazać takie pliki. Wszystko po kolei wykonujesz w tym poradniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mam roota,i mam wbudowany Total Commander,może on nie wyświetla wszytkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Możliwe. Wykonaj wszystko tak jak jest w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Udało mi się wywalić total commandera i wgrac root explorera,ale i tak nie widze tego pliku vold.fstab :-\ Tego z CM 7.2?No niby ok,ale mi chodzi o to by zrobić tak jak w tym pierwszym poradniku co mi podałeś,mi nie chodzi o przenoszenie aplikacji na karte SD,mam wolne nie całe 20MB pamieci po wgraniu CM a jak bede chciał wgrać np.takie Angry Birds ktore ma 50MB to co mi z Link2SD skoro nie zmieści mi się w pamieci telefonu? ;-) Próbuje szukać tego pliku vold.fstab ale go nigdzie nie ma nawet w root explorer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Po 1 jaką wielkość masz karty pamięci? Jak chcesz więcej pamięci wewnętrznej to spróbuj programem MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mam 2GBOk,ale czy telefon będzie myślał że karta pamięci to pamięć wewnętrzna?Sprawdze ten program,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Robisz tym programem partycje ext2 i potem wkładasz do fona instalujesz aplikacje (LINK) i po włączeniu programu wyświetli partycje do zainstalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn_44977 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ok,dzięki ale nastąpiła mała zmiana planów,mianowicie klient chcę aby tylko instalować aplikacje na kartę pamięci a nie podmieniać całość.Da się takim sposobem jaki jest w linku czy tym co Ty pokazałeś?Zależy mi na prostocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tym programem z google play sklep możesz ustawić automatyczne instalowanie aplikacji na karte pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A powiesz jak? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Przechodzisz w ustawienia i będziesz miał opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam taki problem teraz :-\Ej,zrobiłem partycje na karcie pamięci ext2 i nadal nie chcę się nic na niej zainstalować,jest wolne ponad 800 Mb a chce dla przykładu latarke zainstalować to wywala błąd że nie może ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A włączając aplikacje wyskoczyło ci i zaznaczyłeś ext2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak,dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I utworzyło??Nie jestem pewnien czy 800 MB to nie za mało jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No utworzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Masz zaaktualizowaną aplikacje Link2sd ??A raczej jaką wersje masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam wersje 3.5 Link2SD PlusA co?Zainstalować darmową a nowszą wersje,czy zostać na tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zainstaluj nowszą darmową wersje, Ja np. mam wersje 4.0.9 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ok ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Daj znać czy poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol Augustyn
Witam,chcę podmienić kartę SD na pamięć wewnętrzną w Galaxy Ace,mam CM 11,mniej więcej wiem jak to się robi,ale powiedzcie w którym pliku to się zmienia,i co się dopisuje
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi