L0LEK Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam ! Mam problem , wgrałem cyanogenmod 12 telefon poprawnie się uruchamia . W momencie konfiguracji wi - fi itp. wyświetlają się komunikaty typu ,, Niestety, aplikacja Kreator konfiguracji została zatrzymana '' Jaki jest powód tych komunikatów ? POMOCY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Factory reset, wipe, nie przywracaj kopi zapasowych, skąd instalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Recovery :c próbować jeszcze raz czy instalowac cyanogenmod 11 ? sam juz nie wie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie rozumiem odpowiedzi na moje pytania. Proszę pełnymi zdaniami odpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zainstalowałem z CWM 6.0.3.1 . Przed istalacja zresetowalem telefon ;CZrobiłem wszystko od nowa i pod koniec logowania sie na konto google wyswietla sie komunikat : aplikacja kreator konfigutacji została zatrzymana :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Spróbuj po instalacji wykonać factory reset lub zainstaluj http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4292-samsung-galaxy-s3-clockworkmod-recovery-6051-cyanogenmod-12/a następnie http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3889-samsung-galaxy-s3-i9300-cyanogenmod-12-nieoficjalny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
L0LEK
Witam !
Mam problem , wgrałem cyanogenmod 12 telefon poprawnie się uruchamia . W momencie konfiguracji wi - fi itp. wyświetlają się komunikaty typu
,, Niestety, aplikacja Kreator konfiguracji została zatrzymana '' Jaki jest powód tych komunikatów ? POMOCY !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi