Adam Siemasz_54770 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wgrałem oficjalny rom 4.1.2 odinem i telefon stoi ciągle na logo. Tryb download działa, ale recovery nie. Próbowałem wgrywać inne romy, żaden nie chce się teraz włączyć. Co mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Po wgraniu trzeba wykonać factory reset. Recovery powinno działać. Tą wersje pobierałeś? http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I8160/XEO/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Siemasz_54770 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak, tą. Ale jak mam to wykonać, skoro nie mogę uruchomić telefonu ani Recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Te pliki instaluje się przez odina. [Galaxy Ace 2] Wgrywanie nowego romu PDA (jednoplikowy) Po instalacji od razu przejdź do recovery powinno działać i wykonaj factory reset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Siemasz_54770 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wgrałem według instrukcji, recovery dalej się nie uruchamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Moja wiedza wysiada. liczę na pomoc innych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Spróbuj wgrac odinem 3 plikowy gb, a nastepnie z innego zrodla np. Sammobile pobierz 1 plikowy jb i wgraj odinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adam Siemasz_54770
Wgrałem oficjalny rom 4.1.2 odinem i telefon stoi ciągle na logo. Tryb download działa, ale recovery nie. Próbowałem wgrywać inne romy, żaden nie chce się teraz włączyć. Co mogę zrobić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi