axen Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cześć. Jestem nowy więc na początku przepraszam za ewentualny brak wiedzy lub doświadczenia. Mam KrugerMatz LIVE2 LTE i chciałbym mieć na nim najnowszego CM (lub opcjonalnie "tradycyjnego" androida). Czy jest to możliwe? Szukałem instrukcji niestety nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za pomoc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Już był taki temat na forum http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4213-kruger-matz-live-2-lte-km0413-jak-zainstalowa%C4%87-cyanogenmod/ Niestety nic z tego na chwile obecną. Proponuje sprzedać i kupić coś co będzie wspierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 @axenNiestety, tak jak mówi @Pawliniak - aby mieć CMka, potrzeba wspieranego modelu... Ja mam wersję bez LTE. Tak samo brak wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vadimevsykov Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dzień dobry. Mam telefon [ Kruger & Matz Live] KM0418 nie ma języka rosyjskiego . i bardzo potrzebne. Co robić? może mieć co niektórzy firmware ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi