Konrad Gancarz Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nieskomplikowana, ale bardzo trudna gra zręcznościowa, wykorzystująca i rozwijająca podzielność uwagi oraz refleks. W grze ekran został podzielony na 5 części. U góry ekranu pojawiają się kolorowe kulki, spadające z różną prędkością. Naszym zadaniem jest przewidywanie kolejności w jakiej białe kulki spadną na płot znajdujący się u dołu ekranu, a następnie dotykanie kolejnych części ekranu, na których dojdzie do kontaktu białych kulek z płotem. Warto zauważyć że interesują nas tylko białe - reszta nie. Dostępne są dwa poziomy trudności.Link do pobrania: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diler96.fallingBallsFilmik: Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Graficznie tragedia. Wygląda jakby się cięła. Ogólnie gratulacje za chęci nauczenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Gancarz Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na filmiku wygląda jakby się cięła, w grze jest lepiej. Miałem problem z nagrywaniem, następnym razem spróbuję przez ADB. Masz rację co do grafiki - niestety jestem tylko programistą Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jeśli mogę zasugerować. Nie używaj cieni tylko spróbuj wykorzystać nowoczesne kolory proponuje takie połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Gancarz Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Z kolorystyką jeszcze pokombinuję. Cienie rzucane przez kulki pozwalają wywołać wrażenie ich twójwymiarowości, bez tego miałbym koła, a nie kulki. A co do tła, to mógłbym dać graczom możliwość customizacji... tylko nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało tym bawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Pomysł ciekawy, sądzę, że chciałoby się bawić "grzebaczom" - np. ja w chwili otrzymania fona nie wypuszczam z rąk, póki nie ogarnę wszystkich szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi