jurojanosik Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mam duży problem.Będąc w recovery kliknąłem przypadkiem "apply update from ADB" a nie mogąc potem wyłączyć fona wyjąłem baterie, teraz gry włączam telefon mam to: Boot image verify failed!Please update to the authorized images. ktoś jest wstanie mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jurojanosik Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wybaczcie że dopiero teraz odpisuje xd.Problem rozwiązany, jeśli ktoś jeszcze by miał taki problem to tu opisze rozwiązanie.Musimy wiedzieć jaką mamy wersję systemu (chodzi o końcówkę) czyli np B189.Pobieramy jakikolwiek soft z neta z tym że musi on być albo ten sam albo wyższy (czyli TYLKO B189 i wyższa numeracja czyli np B510)tworzymy folder na karcie SD o nazwie dload wrzucamy tam pliczek i teraz dwie opcje. 1. Wchodzimy w ustawieniach w aktualizację systemu i dajemy aktualizacja lokalna. LUB2. Uruchamiamy fona w tryb aktualizacji -> wyłączamy, wyjmujemy baterie, wkładamy, naciskamy vol+, vol- i power. Reszta zrobi się sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Żaden tryb nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jurojanosik
Mam duży problem.
Będąc w recovery kliknąłem przypadkiem "apply update from ADB" a nie mogąc potem wyłączyć fona wyjąłem baterie, teraz gry włączam telefon mam to:
Boot image verify failed!
Please update to the authorized images.
ktoś jest wstanie mi pomóc?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi