aloisy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czy jest taki skrypt który będzie robić za mnie:<ciach>@aloisy I druga sprawa, czy jest możliwość uruchomienia SB na TapaTalk. Rozumiem że problem leży po stronie TT ale czy można monitorować tę sprawę?Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie rozumiem pytania o skrypt Nie da rady sb na tt szukałem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chodzi o to bym nie musiał wpisywać tego ręcznie a jedynie kliknął w gusik i post sam się usunie a jedynie opzostawi po sobie znak:<ciach>@aloisy za znakiem @ nick osoby usuwającej post na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie nie ma możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To jest możliwe. możesz w JavaScripcie napisać Sobie uzupełnianie. Otwierasz okno edycji, odpalasz skrpcik i podmieni tekst.Dla chroma :https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo/Dodałem Sobie psroty skryptjavascript:document.getElementById('shoutbox-global-shout').value = "ASD!";Teraz przy wejści na Sb dodaje mi się ASD! wystarczy klikąć ok i nie muszę wpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi