Remigiusz Podlak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jak w temacie, próbował już ktoś zamontować CM na pokładzie? Zauważyłem że w teorii wprowadzono tam łatwą podmiane softu. Wystarczy zainstalować apke na smartfona i na windows'a i połączyć kabelkiem i finito. Jednak po instalacji apki na K&M apka Poinformowała mnie że urzadzenie jest nie wspierane a ryzykować kupnem nowego telefonu nie moge :-P przynajmniej przez jakis czas. Jezeli ktoś już testował to prosze o recenzje i informacje jak powrocić w razie W do zwykłego android'a i rzecz jasna czy wszystko działało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Na chwile obecną brak wsparcia dla Twojego telefonu nawet nieoficjalnego nie ma. Musisz czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remigiusz Podlak Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No to cyanku mogę zapomnieć.. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi