C0nvert-R Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam,Tym razem ROM, który znalazłem, to CyanogenMod. Wersja 11, więc Android 4.4.x KitKat.Link do pobrania:https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934539751Gapps:http://downloadandroidrom.com/file/gapps/PA/4.4.4Wymagane:- root- PhilZ Touch Recovery- Odblokowany BootLoaderInstalacja:1. Ściągamy ROM i Gappsy2. Robimy full wipe3. Instalujemy ROM4. Wrzucamy Gapps5. Cieszymy się z KitKata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barcaweren was Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Nie da się pobrać , 404 not found Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Linka wsadzałem z XDA, nic nie poradzę. :c poszukam jak będę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 wygląda na to że autor skasował plik, jedyne co to czekać na reupload, bądź jakimś cudem uda nam się odnaleźć alternatywny mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Może znajdę alternatywnego CMka, niekoniecznie tego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjuan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A skąd wziąśc PhilZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wystarczy wejść w Google, "PhilZ (model telefonu)". Linka nie mam jak podać w tej chwili. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi