C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam,Od jakiegoś czasu myślę o wrzuceniu CWMa na mój telefon, jednak nie ma wsparcia przez CWM dla niego. Podczas instalacji są błędy. Mam więc związane z tym pytanie: czy gdybym zmienił lub edytował META-INF w ZIPie, pomysł by się sprawdził? Mam działające skrypty na komputerze od roota (temat w dziale), więc czy po ich modyfikacji instalacja przebiegłaby prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 A co dokładnie w nim chcesz zmienić za wartość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Szczerze, dopiero dziś chcę zacząć w ogóle pracę przy skryptach... Stąd mam "drogę ucieczki" w postaci reflasha do stockowego recovery i systemu. Natomiast skryptom instalacyjnym chciałbym się przyjrzeć po powrocie do domu (aktualnie jestem w szkole ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Musiałbyś zmodyfikować plik z cwm i kernel z Krugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 W jaki sposób kernel? Tak łopatologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 W tym może pomóc ci dasiek -on siedział w tych modyfikacjach. Może ci pomóc, ja aż takiej wiedzy nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To poszukam najpierw sam. Edit: jednak nie dam rady. :/Spytałem się @dasiek, oby się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi