lupi lupo Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam.Mam taki maly problem a mianowicie nie moge znalesc nigdzie jak przeprowadzic root tabletu na androidzie Manta mid901Bardzo zalezy mi na zrobieniu tego a na prawde nie wiem jak.Jezeli ktos wie jak to zrobic niech sie ta wiedza podzieli Z gory Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Spróbuj [uniwersalny root dla większości urządzeń.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ważne abyś miał wgrane sterowniki USB dla tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lupi lupo
Witam.
Mam taki maly problem a mianowicie nie moge znalesc nigdzie jak przeprowadzic root tabletu na androidzie Manta mid901
Bardzo zalezy mi na zrobieniu tego a na prawde nie wiem jak.
Jezeli ktos wie jak to zrobic niech sie ta wiedza podzieli
Z gory Dzieki
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi