VAdamV Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam.Dzisiaj podczas instalacji gry city Parkour - Mirror Edge z karty SD wyskoczył mi jakiś komunikat tylko ja głupi nie przeczytałem i się zgodziłem chyba.Może wy wiecie co to za komunikat mógł być ? Nieznane źródła były włączone. była to pierwsza gra instalowana z karty SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nie wiem czy się śmiać czy płakać... zainstaluj/odinstaluj grę to ten komunikat zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No właśnie nie pokazał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Może jakaś reklama? Virusy? Jeżeli pobierałeś ze sklepu nie powinieneś się obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Przejrzyj swoją listę aplikacji zobacz która jest nowa (datami patrz) i ew. usuń jeżeli coś zainstalowało ale pewnie wyświetlił ci się komunikat "Google będzie sprawdzało aktualizacje do aplikacji etc..." coś takiego więc zapewne twój tel będzie "Zdrowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi