Folxs Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jak w temacie. Pobieram i instaluję różne romy. Próbowałem tak:CM9CM10.1CM10.2Samwich 4.04.CM11.1 W różnych opcjach: JENA / JENADŻaden nie działa. Same bootloopy.Czyściłem cache/dalvik/user data.Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jakiego recovery używałeś? Korzystałeś z naszych poradników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Używałem różnych CWM, do różnych romów. Najczęściej polecanych przez tych, którzy dodali te romy na forum.Z poradników na tej stronie konkretnie, nie korzystałem. Zaraz zobaczę co tam jest napisane.__Dużo więcej tam napisane nie jest, niż to co robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Napisz krok po kroku jakie czynności wykonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wchodzę do CWM, Wipe cache + Wipe dalvik, install zip from, wybieram zipa, klikam tak, instaluje się, i robię reboot. (wiem, że powinienm jeszcze raz zrobić wipe ale nie robilłem tegobo zapomniałem) po rebocie mam bootloopy i tyle. Momentami już nie wiem jaki mam telefon. Czy 6500 czy 6500D (w papierach telefonu jest 6500D). Bo jakie CWM nie wgram mam co innego na powitalnym screenie.Rozumiem, że 6500D to JEAND. Więc takie romy staram się pobierać. Co do romu. To zależy mi żeby był możliwie lekki, i żeby wszystko działało - co możesz polecić? I skąd mam to pobrać, bo już sam nie wiem co jest nie tak.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wersja CWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 6.0.3.2-jena-build-26.0.3.2-jena-build-46.0.3.3-b2-jena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Spróbuj tam powróć do stocka, a następnie skorzystaj z tego poradnika http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/603-galaxy-mini-2-gt-s6500-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-custom-rom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jest różnica, czy używam CWM czy TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jednym działa na cwm a drugim na twrp. Musisz sam przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Folxs
Jak w temacie. Pobieram i instaluję różne romy. Próbowałem tak:
CM9
CM10.1
CM10.2
Samwich 4.04.
CM11.1
W różnych opcjach: JENA / JENAD
Żaden nie działa. Same bootloopy.
Czyściłem cache/dalvik/user data.
Co robię źle?