Arianv8 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam.Mam problem a mianowicie wszystkie pliki i foldery z folderu OBB zniknęły nie wiem czemu . A pamięci nie przybyło nadal jest 2 gbOstanie aplikacje które instalowałem to: Juice Defender ultimate.Tapatalk.Indeed szukanie pracy. I pot farm.Miałem na telefonie parę gier po 500mb i więcej teraz każda musi się pobierać ponownie. A nie mam internetu tak dobrego. Wiecie może co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam.
Mam problem a mianowicie wszystkie pliki i foldery z folderu OBB zniknęły nie wiem czemu . A pamięci nie przybyło nadal jest 2 gb
Ostanie aplikacje które instalowałem to:
Juice Defender ultimate.
Tapatalk.
Indeed szukanie pracy.
I pot farm.
Miałem na telefonie parę gier po 500mb i więcej teraz każda musi się pobierać ponownie. A nie mam internetu tak dobrego.
Wiecie może co jest grane?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi