Arianv8 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam.Czy mógł by mi ktoś napisać które aplikacje systemowe mogę wyłączyć żeby nie działały w tle nigdy więcej? Bo chce jakoś przedłużyć czad pracy bateri . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Sprawdź dział optymalizacja. Znajdziesz tam poradniki jak przyspieszyć telefon i zaoszczędzić baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arianv8 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nic nie znalazłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam.
Czy mógł by mi ktoś napisać które aplikacje systemowe mogę wyłączyć żeby nie działały w tle nigdy więcej?
Bo chce jakoś przedłużyć czad pracy bateri .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi