sebachuck15 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Siemka jaki jest najnowszy CM na ten model obecnie telefon jest na CM 9 nightly niewiem co to nightly znaczy prosze wytlumaczenie.Oraz szukam jakiegos romu na ten telefon np cm 10,11 na ten telefon lub jkis lepszy niz cm 9 czy; isc wzwyzref.Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Żadnego nie znalazłem na ten model w pełni sprawnego. Najlepiej jak byś został na tym co jesteś lub pomyślał o zmianie urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 to telefon 8 letniego brata który dostał po mnie a niewiesz co zrobić bo jest strasznie wolny i łapie lagi często Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No cóż... w takim razie zostań przy stocku, lub poszukaj custom ROMów pod 2.3.6. Osobiście ściągałem CyanogenModa 9. Nie dość, że to nightly (najmniej stabilna wersja ze wszystkich), to po zainstalowaniu paru gierek lagi tak straszne, jak Outlast. Podobno jest i nawet CM 10, ale jest tak zjechany, że nie zasługuje nawet na określenie "nightly". Custom stocki, SDMerge, jak najmniej zapychaczy miejsca - najlepszy przepis na dobrze funkcjonujący L3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Siemka jaki jest najnowszy CM na ten model obecnie telefon jest na CM 9 nightly niewiem co to nightly znaczy prosze wytlumaczenie.Oraz szukam jakiegos romu na ten telefon np cm 10,11 na ten telefon lub jkis lepszy niz cm 9 czy; isc wzwyz
ref.
Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi