Ludzikomen4 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 WItam mam pytanie : Jeżeli nie istnieje CM specjalnie na muj telefon to mogę pobrać inny? Czy instalowanie CM mi odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Znalazłem takie coś, ale musisz sam przetestować http://www.taringa.net/comunidades/e-410g/9035844/Aporte-LG-Optimus-L1x---Lg-Optimus-L1-II--Rom-Dark-Experian.html Na Twoim miejscu preferował bym optymalizacje oraz dostosowanie wyglądu do swojego gustu. Root zalecany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ludzikomen4 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Na zdjęciach to dziwnie wygląda a Rootem to ja już Andka prawie zepsułemPoszukam jeszcze w google i na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ludzikomen4
WItam mam pytanie :
Jeżeli nie istnieje CM specjalnie na muj telefon to mogę pobrać inny? Czy instalowanie CM mi odpada?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi