OskarL Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolejny problem to z moim G2, to...Gdy korzystam z niego normalnie, to mi się w pewnym momencie resetuje..Android 4.2Czysty system, zero modyfikacji jak root, czy coś. Co może pomóc ?Myślałem o zainstalowaniu kitkata (4.4.4), ponieważ działa szybciej niż lolipop (5.0) , więc.Jeśli zrootuje G2, zainstaluje GAPPS 4.4.4, to wtedy wszystko powinno działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A jaki chcesz rom wgrać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OskarL Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Najlepiej podstawowy, ale z androidem kitkatLub jakiś, który będzie działał w pełni.Na nexus 4 korzystałem z rom'u z tego forum , ale czasami bugowały się aplikacje i wywalało ich błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja polecam [LG G2] Instalacja oficjalnego CyanogenMod 12 przetestuj ten przekonasz się że zaskoczy Cię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OskarL Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jutro mam zamiar zrobić root'a oraz wszystkie inne bajery Na pewno zobaczę powyższy link i dam odp. jak wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jeżeli będziesz korzystać z naszych poradników to daj znać pod każdym z nich czy nie ma błędów. Będzie nam na prawdę miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OskarL Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A więc.Zrobiłem jak tutaj : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3584-lg-g2-instalacja-oficjalnego-cyanogenmod-12/Wykonałem root'a, zainstalowałem recovery 1.Zrobiłem backup ( nie można teraz do niego przywrocic.. )2. wipe itd.3. zainstalowalem CM12(...)4. Zainstalowalem GAPPS 4.4.x5. Odpaliłem telefon.Niestety nie działa.. odpalam i mam niebieską ikonkę CM12, no i nic się nie dzieje..Dodam, że użyłem CWM, z linku wyżej.Co mogę zrobić? nie działa mi backup pisze mi coś w stylu "backup im mushi" (coś takiego) i nic więcej nie robi... Jak naprawić telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Gappsy nie od tej wersji systemu zainstalowałeś. CyanogenMod 12 Mini 19.01.15 http://gapps.cyanogenmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OskarL Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A jak mogę to teraz wrzucić?Nie mogę odpalić telefonu, a gdy chce wejść do recovery nie działa"factory hard reset" stopuje się w jednym miejscu.. co mozna z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OskarL
Kolejny problem to z moim G2, to...
Gdy korzystam z niego normalnie, to mi się w pewnym momencie resetuje..
Android 4.2
Czysty system, zero modyfikacji jak root, czy coś.
Co może pomóc ?
Myślałem o zainstalowaniu kitkata (4.4.4), ponieważ działa szybciej niż lolipop (5.0) , więc.
Jeśli zrootuje G2, zainstaluje GAPPS 4.4.4, to wtedy wszystko powinno działać ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi