Instalowałem z tego linku. Telefon posiada CWM 6.0.4.5-U8815 i jest rootowany. Instalacja Cyanogena 11 też przebiega bez problemu i troszeczkę nie wiem co tu zrobić by chciałbym zainstalować Play Store / Google Chrome i Gmaila, kalendarz bo tylko to potrzebuje tak naprawdę.
Bardzo proszę o pomoc i jakiś plik który będzie działać na 4.4.4 i posiadać te rzeczy.
Pytanie
Tomasz Niewiadomski
Witam mam problem z instalacja aplikacji Google Apps (Paranoid) w Cyanogenie 11 (4.4.4)
Gdy chcę zainstalować paczkę z karty pamięci po wgraniu Cyanogena 11 wyskakuje Instalation aborted (Status 1).
http://www.modaco.com/topic/367019-kk-444-cyanogenmod-110-rom-weekly-builds-on-friday/
Instalowałem z tego linku. Telefon posiada CWM 6.0.4.5-U8815 i jest rootowany. Instalacja Cyanogena 11 też przebiega bez problemu i troszeczkę nie wiem co tu zrobić by chciałbym zainstalować Play Store / Google Chrome i Gmaila, kalendarz bo tylko to potrzebuje tak naprawdę.
Bardzo proszę o pomoc i jakiś plik który będzie działać na 4.4.4 i posiadać te rzeczy.
pa_gapps_log.txt
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi