Luk Gra Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam.Kilka dni temu zainstalowałem w swoim s3 nowego cm12 (5.0.2)zaraz po instalacji okazało się że nie moge uzyskać dostępu do niektórych opcji i co gorsza nie mogę weiść do recovery ani download modu proszę o jakieś wskazówki co do mojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Co do tego że nie możesz wejść do recovery to dla tego że cyanogenmod 12 usuwa recovery i musisz je zrobić ponownie, co do opcji to owszem będą one inne ze względu że stock się różni od custom'a więc albo mają zmienioną lokalizację, albo nazwę, albo ich nie ma, więc musiał byś doczytać szczegóły co posiada dany cyanogenmod 12 dla danego smartphone, ty masz tą wersję s3 mini z NFC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk Gra Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 chyba nie mam nfc a przynajmniej nie trafiłem nigdy na nią w ustawieniach,a jak moge teraz dograć recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 proponuję ponownie zainstalować recovery przez odina poza tym sprawdź w ustawieniach dokładny model tel i go podaj łap poniżej poradnikhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1139-root-recovery-dla-galaxy-s-iii-mini-i8190/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk Gra Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 gt-i8190a3lgti8190jak juz wspomniałem nie mogę wejsc w download też tylko mi wyskakuje takie kółko na wyswietlaczu tak jak by mielil ale stoi,a jak odepne kabel od kompa to poprostu uruchamia sie ponownie i du.a,tak samo jest z recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Powinieneś posiadać roota. Zainstaluj terminal i przez niego spróbuj komendysupotemreboot recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk Gra Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ok dzieki zrobie to jutro bo juz dzisiaj ledwo na oczy widze dzieki za podpowiedz,narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Luk Gra
Witam.
Kilka dni temu zainstalowałem w swoim s3 nowego cm12 (5.0.2)
zaraz po instalacji okazało się że nie moge uzyskać dostępu do niektórych opcji i co gorsza nie mogę weiść do recovery ani download modu proszę o jakieś wskazówki co do mojego problemu.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi