xeNx. Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam mam problem z HTC Wildfire S, po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon się włącza do loga "HTC" wyłącza i tak w kółko. Jakieś propozycje? Tylko proszę nie mówcie że muszę odblokować bootloader'a bo nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Podłącz i sprawdź czy wykrywa. Jeżeli tam wykryje to na pewno jest jakaś opcja odzyskiwania sytemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 HTC Sync może pomoże? Jak nie to tylko odblokowanie bootloadera, albo spróbuj się dostać do bootloadera i sformatuj jeszcze raz. Z tego co pamiętam powinno tam być factory reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeNx. Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Robiłem, nic nie pomaga a HTC Sync, mam ale nie wiem jak się tym obsługiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeNx. Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xeNx.
Witam mam problem z HTC Wildfire S, po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon się włącza do loga "HTC" wyłącza i tak w kółko. Jakieś propozycje? Tylko proszę nie mówcie że muszę odblokować bootloader'a bo nie dam rady
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi