sebachuck15 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Siemka czy jest możliwość zainstalowania odtwarzacza muzyki dostępnego pierwotnie na Lg gdyż ten dostępny w cyanogenmod 9 się bratu nie podoba. jakby co można by prosić o link do download Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W sklepie proszę poszukać tam znajdzie się masa podobnych i na pewno znajdzie w swoim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 PowerAmp zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 PowerAmp zainstaluj Jest zainstalowany ale jest trochę dziwny chodzi o łatwy odtwarzacz taki jak ten co był wcześniej Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Każdy jest wobec tego dobry... nawet ten zły. Polecam Ci Shuttle Music Player. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Siemka czy jest możliwość zainstalowania odtwarzacza muzyki dostępnego pierwotnie na Lg gdyż ten dostępny w cyanogenmod 9 się bratu nie podoba. jakby co można by prosić o link do download
Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi