MrBrox Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam,otóż posiadam problem z moim telefonem z powodu szybkiego ładowania i gwałtownego rozładowania.Myślałem jeżeli wgram jakiś SOFT będzie lepiej ale nic nie polepszyło.Wgrałem CM 11 by Maclaw.Czy nie będzie lepszego rozwiązania oprócz kupienia nowej Baterii?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 [Kalibracja baterii.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrBrox Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dziękuje spróbuje. Mam też pytanie jeżeli używam ładowarke z S4 albo Ace(i) to coś się stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Lepiej używać oryginalnych ładowarek.Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrBrox
Witam,
otóż posiadam problem z moim telefonem z powodu szybkiego ładowania i gwałtownego rozładowania.
Myślałem jeżeli wgram jakiś SOFT będzie lepiej ale nic nie polepszyło.
Wgrałem CM 11 by Maclaw.
Czy nie będzie lepszego rozwiązania oprócz kupienia nowej Baterii?
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi