Tazz Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam.Jakiś czas temu na swój ZTE Blade 3 wgrałem CM11 z Androidem 4.4.2 Pewnego dnia postanowiłem wrzucić na Instagrama wideo. Wszystko pięknie, wybieram filtr i wciskam strzałkę. Wyskakuje okno "Przetwarzanie" i... I przetwarza bez końca. Zostawiłem na całą noc (ponad 7 godzin) i ciągle przetwarzało. Zmieniłem system na CM10.2 Android 4.3.1 i ten sam problem. Gdy zminimalizuję aplikację, to w końcu crashuje. Postanowiłem więc wgrać starszą wersję Instagrama. Nie wiem jaka jest najnowsza, ale wgrałem 5.0.1 i problem ten sam.Jak to naprawić? Pomyślałem, że może być to kwestia samej aplikacji, to buchnąłem znajomemu jego HTC z JB i wideo wskoczyło w kilka sekund. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Musisz czekać na aktualizacje aplikacji.My tu nic nie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi