Przemek Paliwoda Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, mam do Was pytanie co polecacie wrzucić do kitkata 4.2.2 żeby wyglądał lepiej a i czy root sie bardzo przydaje bo zastanawiam się nad tym ale tak naprawdę to nie do końca wiem co mi to daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jesli masz CM to wybierz jakiś motyw, jesli nie to spróbuj z launcherami, polecam chetach launcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Polecam moduły xposed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek Paliwoda
Witam, mam do Was pytanie co polecacie wrzucić do kitkata 4.2.2 żeby wyglądał lepiej a i czy root sie bardzo przydaje bo zastanawiam się nad tym ale tak naprawdę to nie do końca wiem co mi to daje.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi