v1saaR Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam.Otóż telefon lagował więc głupi ja postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne myśląc że Pleasureux v2.1b sam się odtworzy i będzie okej.Jak się okazało, mój backup również nie działa prawidłowo...Nie wiem jak zrobić żebym mógł nagrać na telefon plik i od nowa to zainstalować, po uruchomieniu włącza mi się CWM Recovery.Jakieś rady? PILNE!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Zacznijmy od początku. Najpierw przywróciłeś ustawienia fabryczne, po czym przywróciłeś backup z cwm? Teraz telefon włącza się tylko w recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Z tym ROM przywróciłem ustawienia fabryczne, potem włączyłem CWM ale okazało się że mój backup nie ma jakiegoś tam pliku i nic to nie dało. Teraz telefon od razu po włączeniu wchodzi w tryb Recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Najwidoczniej Twój backup jest uszkodzony i nie da się z tym nic zrobić. A recovery się uruchamia i nic więcej? System nie odpala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po prawo jest przycisk którym zwykle uruchamiałem telefon i od razu uruchamia się CWM. Więc nwm co z systemem.Przy włączaniu CWM wyskakuje komunikat: Warning: No file_contexts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Możesz wstawić zdjęcie tego komunikatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No niezbyt mam możliwość. Po prostu uruchamia się CWM i pisze:"ClockworkMod Recovery v6.0.3.6Warning: No file_contexts" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A odin wykrywa telefon? Jeśli wykrywa spróbuj zainstalować soft od samsunga, najlepiej XEO dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Odin nie wykrywa telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valkollos Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A wszystkie sterowniki zainstalowane? Możliwe, że tak jak ja uszkodziłeś partycje systemową. Póki co nie ma na to sposobu, aczkolwiek nie jestem pewien czy mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
v1saaR
Witam.
Otóż telefon lagował więc głupi ja postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne myśląc że Pleasureux v2.1b sam się odtworzy i będzie okej.
Jak się okazało, mój backup również nie działa prawidłowo...
Nie wiem jak zrobić żebym mógł nagrać na telefon plik i od nowa to zainstalować, po uruchomieniu włącza mi się CWM Recovery.
Jakieś rady? PILNE!
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi