Dasek2201 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cześć mam problem odnośnie wifi w samsung galaxy trend na stock-romposiadam root oraz cwm recovery proszę o pomoc gdy chcem włączyć to przyciski się blokująscreenshoty w załącznikach PS.robiłem-full wipe-hard reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 To sie stało po zrootowaniu i zainstalowaniu CWM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dasek2201 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 nie root mam od dawna i cwm teżmyślę że to się stało po http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/615-script-supremacy-trilogy-wi%C4%99ksza-wydajno%C5%9B%C4%87-i-szybko%C5%9B%C4%87-mniej-lag%C3%B3w/bo po kilku dniach przestało działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zainstaluj inny rom i powiedz czy też to ma miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dasek2201 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 i chciałem dodać że co jakiś czas się włączy wifima miejsce dwa razy instalowałem cm11 oraz stocka na zmianeczyli stock-cm-stock-cmjuż naprawiłem wystarczyło wgrać to z linkuhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/615-script-supremacy-trilogy-wi%C4%99ksza-wydajno%C5%9B%C4%87-i-szybko%C5%9B%C4%87-mniej-lag%C3%B3w/ale jeszcze wifi się wyłącza w trybie uśpieniaoraz jest często problem (po wyłączeniu wifi) trudno jest włączyćteż "rozłącza" sie pokazuje że połączony ale nie jest dopiero po restarcie wifi się połączy i za 10 min znowu się rozłączy POMOCY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jednak pronowałbym Ci wgranie oryginalnego systemu i dokładne sprawdzenie wifi, poźniej instaluj modyfikacje, myślę że coś z systemem sie stało, ewentualnie nie włączaj uśpienia wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dasek2201 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 mam wyłączone to usypianie a i tak się wyłącza i oczywiście dziś ściągnełem stocka najnowsego z hiszpani PHE i dalej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kernel zmień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dasek2201 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4945-samsung-galaxy-ace-iixgt-s7560bez-m-naprawianie-bugu-po-instalacji-cm11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dasek2201
Cześć mam problem odnośnie wifi w samsung galaxy trend na stock-rom
posiadam root oraz cwm recovery proszę o pomoc gdy chcem włączyć to przyciski się blokują
screenshoty w załącznikach
PS.robiłem
-full wipe
-hard reset
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi