OskarL Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam, otóż mam problem z aktualizacją i nie mogę go zaktualizować.1. Wchodzę w "centrum aktualizacji".2."aktualizacja oprogramowania"3."szukaj aktualizacji"4. Po tym pobiera się 512mb aktualizacji ( "pobieranie nowej wersji oprogramowania..." )5. Gdy już się pobierze jest sprawdzanie pobranych plików "sprawdzanie pakietu oprogramowania"6. Wyskakuje błąd i pisze "błędne oprogramowanie" Jak można to naprawić lub zaktualizować go ? *nie posiadam root'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wgrać stocka. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wgraj CyanogenMod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OskarL
Witam, otóż mam problem z aktualizacją i nie mogę go zaktualizować.
1. Wchodzę w "centrum aktualizacji".
2."aktualizacja oprogramowania"
3."szukaj aktualizacji"
4. Po tym pobiera się 512mb aktualizacji ( "pobieranie nowej wersji oprogramowania..." )
5. Gdy już się pobierze jest sprawdzanie pobranych plików "sprawdzanie pakietu oprogramowania"
6. Wyskakuje błąd i pisze "błędne oprogramowanie"
Jak można to naprawić lub zaktualizować go ?
*nie posiadam root'a.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi