Mosiek190 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy można zejść z Android Kit Kat 4.4.2 do innego niższego systemy? Jak tak to w jaki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiPolak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wgraj nowego softa przez flash tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 W jakim celu chcesz to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 W jakim celu chcesz to zrobić?Ponieważ mój Overmax Vertis 5010 Expi dziwnie się zachowuje telefon był już na gwarancji została wymieniona bateria i dalej statystyki baterii dziwnie sie zachowują. Telefon dłużej trzyma na procentach parzystych, ostatnie 10% ładowania doładowuje w minute, jak rano wstane bardzo długo użytkuje telefon zanim spadnie procent naładowania a jak jż spadnie to leci momentalnie W serwisie powiedzieli mi że to wina oprogramowania wiec dlatego pytam czy można by było zejsć Wgraj nowego softa przez flash toolJuż wgrywałem ze strony Overmaxa ale to jest ten sam co mam aktualnie w telefonie wiec mnie to nie ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Najważniejsze [Kalibracja baterii.]Warto też zajrzeć do działu Optymalizacja telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Najważniejsze [Kalibracja baterii.]Warto też zajrzeć do działu Optymalizacja telefonuChciałbym zrobić to ale nie potrafię :/http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3196-fly-on-mod-zoptymalizuj-sw%C3%B3j-system-maksymalnie/Mam:-Root-BusyBox-Zainstalowaną i aktywną aplikacje Uni-init v1.0.apk -Android KK 4.4.2-Wolną pamięć-tylko nie mam CWM/TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 a w czym jest problem kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 a w czym jest problem kolego? Nie wiem jak zainstalować te pliki z paczki do mojego systemu , jakim programem :/Musze coś zrobić ponieważ mam bardzo duże 40% zużycie baterii przez ten system a wiem że starsze systemy nie brały tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jeżeli masz roota ze sklepu pobierz terminal. Uruchom go i wpisz "su" zatwierdź a potem reboot recovery i daj nam znać co się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jeżeli masz roota ze sklepu pobierz terminal. Uruchom go i wpisz "su" zatwierdź a potem reboot recovery i daj nam znać co się stanie.Wpisałem su ale jak zrobić reboot recovery ? Sorry ale dopiero sie ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Po wpisaniu su wpisujesz reboot recovery w terminalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Telefon sie zresetował i pokazało się te menu reboot system now, apply update from ADB itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Masz standardowe recovery spróbuj przez apply update from ADB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A jak to wgrac przez te ADB? bo jak tam wszedlem to wyswietlil sie jakis żółty komunikat Cos takiego nie wiem czy dobrze przepisalem Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mosiek190
Witam Chciałbym się dowiedzieć czy można zejść z Android Kit Kat 4.4.2 do innego niższego systemy? Jak tak to w jaki sposób
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi