kapi14 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 WitamJak w temacie podczas połączeń praktycznie mnie nie słychać, rozmowce słuchać wyraźnie. Po podczepieniu sluchawek problemu nie ma.Co z tym mogę zrobić? Mam zainstalowanego cm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oficjalna wersja cyanogenmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi14 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ciężki stwierdzić bo szukałem na internecie i znalazłem 5.0 i zainstalowałem.MOŻESZ powiedzieć gdzie to mogę sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 W zakładce informacja o systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapi14
Witam
Jak w temacie podczas połączeń praktycznie mnie nie słychać, rozmowce słuchać wyraźnie. Po podczepieniu sluchawek problemu nie ma.
Co z tym mogę zrobić?
Mam zainstalowanego cm12
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi